Compania REDOXIM a fost infiintata in 1991 si este principalul distribuitor de inputuri pentru agricultura pe segmentul de ferme mici si mijlocii si unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul fermelor mari. REDOXIM are acoperire nationala si isi distribuie produsele prin fitofarmaciile proprii, prin fitofarmacii partenere si prin vanzare directa la fermieri. Numele REDOXIM a reprezentat intotdeauna garantia calitatii produselor si serviciilor oferite.

Activitatea de inceput a companiei REDOXIM a fost reprezentata de ambalarea si distributia produselor pentru protectia plantelor. Ulterior portofoliul de produse si servicii s-a extins cu distributia de seminte certificate, fertilizanti foliari, ingrasaminte chimice si preluarea de cereale. Activitatea de distributie este sustinuta de existenta celor 17 depozite regionale impreuna cu o flota de transport corespunzatoare ce garanteaza fermierilor si fitofarmaciilor partenere livrarea produselor in cel mai scurt timp. REDOXIM deserveste peste 70% dintre fitofarmaciile existente pe piata romaneasca.

Brandul REDOXIM a fost construit si este mentinut de ECHIPA. Echipa de specialisti REDOXIM are o reputatie recunoscuta pe piata distributiei de inputuri. Specialistii din echipa noastra de vanzari sunt foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic, fiind pusi la curent cu ultimele tehnologii.